Vesti bune de la advertiseri: comisioane marite & bonusuri

Postat pe 12.03.2014 de catre Andreea

In afara de ziua minunata de primavara de care am avut parte astazi, mai avem si alte motive de bucurie: o parte dintre advertiserii actuali anunta bonusuri suplimentare celor din cadrul campaniei Dublu la Portmoneu, extrem de atractive!

Sa vedem despre ce este vorba:

3Pitici – 50 de lei bonus la fiecare 3 conversii

logo3pitici mic

Advertiserul specializat pe nisa Copii & Jucarii acorda pentru fiecare 3 conversii aprobate, inregistrate in perioada 12 martie – 18 aprilie 2014 un bonus de 50 lei. Promoveaza 3Pitici si iti poti creste semnificativ castigurile intr-un timp scurt!

ABD Computer – 100 lei bonus la fiecare 3 conversii

logo-abdcomputer

Ai un blog sau un site de review-uri laptopuri, calculatoare, monitoare sau aparate foto? Atunci trebuie sa afli ca advertiserul ABD Computer, specializat pe produse IT&C second-hand, face o propunere greu de refuzat: la fiecare 3 conversii aprobate, inregistrate in perioada 12 martie – 18 aprilie 2014, veti primi un bonus suplimentar de 100 lei! Nicicand promovarea produselor IT&C nu a fost mai atractiva ca acum!

Utok – comision nou de 5%

utok-logo

Ai aflat de telefoanele si tabletele Utok? Daca nu, acum este este cazul sa le incluzi in strategia ta de promovare IT&C deoarece advertiserul a marit comisionul de la 3% la 5%, pe o perioada nedeterminata. Ai toate motivele sa ii promovezi: produsele de calitate, de noua generatie, preturi accesibile si, in plus toti clientii UTOK beneficiaza de transport gratuit la orice comanda peste 100 lei si au modalitati multiple de plata, inclusiv posibilitatea de a achita online, in rate.

Ruby Fashion – comisioane promotionale de 13%

Logo Ruby Fashion mic

Advertiserul pe nisa Fashion, RubyFashion,  a hotarat prelungirea perioadei pentru acordarea comisionului promotional de 13% pana la data 31 mai 2014, inclusiv. Asta inseamna ca in loc de comisionul standard de 10%, vei primi un comision de 13%! De asemenea, nu uita ca acest advertiser participa si la campania Dublu la Portmoneu, deci la cei 13% , Profitshare mai adauga 10%, iar tu vei incasa in total 23% din valoarea fiecarei achizitii.

Mult spor la promovare!

Distribuie articolul pe:
TwitterFacebookGoogle+
The following two tabs change content below.

Andreea

Tag-uri: , , , ,

Vesti bune de la advertiseri: comisioane marite & bonusuri

Postat pe 12.03.2014 de catre Andreea

In afara de ziua minunata de primavara de care am avut parte astazi, mai avem si alte motive de bucurie: o parte dintre advertiserii actuali anunta bonusuri suplimentare celor din cadrul campaniei Dublu la Portmoneu, extrem de atractive!

Sa vedem despre ce este vorba:

3Pitici – 50 de lei bonus la fiecare 3 conversii

logo3pitici mic

Advertiserul specializat pe nisa Copii & Jucarii acorda pentru fiecare 3 conversii aprobate, inregistrate in perioada 12 martie – 18 aprilie 2014 un bonus de 50 lei. Promoveaza 3Pitici si iti poti creste semnificativ castigurile intr-un timp scurt!

ABD Computer – 100 lei bonus la fiecare 3 conversii

logo-abdcomputer

Ai un blog sau un site de review-uri laptopuri, calculatoare, monitoare sau aparate foto? Atunci trebuie sa afli ca advertiserul ABD Computer, specializat pe produse IT&C second-hand, face o propunere greu de refuzat: la fiecare 3 conversii aprobate, inregistrate in perioada 12 martie – 18 aprilie 2014, veti primi un bonus suplimentar de 100 lei! Nicicand promovarea produselor IT&C nu a fost mai atractiva ca acum!

Utok – comision nou de 5%

utok-logo

Ai aflat de telefoanele si tabletele Utok? Daca nu, acum este este cazul sa le incluzi in strategia ta de promovare IT&C deoarece advertiserul a marit comisionul de la 3% la 5%, pe o perioada nedeterminata. Ai toate motivele sa ii promovezi: produsele de calitate, de noua generatie, preturi accesibile si, in plus toti clientii UTOK beneficiaza de transport gratuit la orice comanda peste 100 lei si au modalitati multiple de plata, inclusiv posibilitatea de a achita online, in rate.

Ruby Fashion – comisioane promotionale de 13%

Logo Ruby Fashion mic

Advertiserul pe nisa Fashion, RubyFashion,  a hotarat prelungirea perioadei pentru acordarea comisionului promotional de 13% pana la data 31 mai 2014, inclusiv. Asta inseamna ca in loc de comisionul standard de 10%, vei primi un comision de 13%! De asemenea, nu uita ca acest advertiser participa si la campania Dublu la Portmoneu, deci la cei 13% , Profitshare mai adauga 10%, iar tu vei incasa in total 23% din valoarea fiecarei achizitii.

Mult spor la promovare!

Distribuie articolul pe:
TwitterFacebookGoogle+
The following two tabs change content below.

Andreea

Cauta:




Aboneaza-te la newsletter!

Adauga adresa ta de email pentru a primi recomandari & noutati Profitshare:
Copyright © 2009-2017 Conversion Marketing