Saptamanal de marketing online – episodul #17

Postat pe 24.06.2014 de catre Profitshare

saptamanal de marketing online - profitshare

Saptamana aceasta este totul despre blogging si afiliere! Astazi aflam cum trebuie sa arate un newsletter optimizat pentru varianta mobile, care sunt cele mai bune plugin-uri pentru a-ti usura munca in afiliere si care sunt avantele utilizarii tool-ului de SEO, Advanced Web Ranking, in varianta cloud.

Daca vrei sa devii advertiser, astazi afli de la noi care sunt pasii pe care ii trebuie sa ii urmezi pentru a-ti dezvolta un program de afiliere! In plus, un ghid complet despre tot ceea ce insemna cel mai nou concept din performance  marketing: Growth Hacking. Citeste totul, mai jos!

Lectura placuta!

E-mail Marketing – [Infografic] Anatomia unui newsletter pentru mobile

In ziua de astazi exista foarte multe persoane care deschid e-mailurile direct de pe mobil. Felul in care arata acel newsletter spune multe despre afacerea ta, fie ca este vorba de un magazin online sau un blog. Tu tii cont de acest lucru atunci cand trimiti newsletter? Iata cum ar trebui sa arate un e-mail optimizat pentru mobile! Citeste infograficul!

Affiliate marketing [Afiliati] – Cele mai bune 25 de plug-in-uri WordPress necesare in afiliere

Ca affiliate marketer, probabil, lucrezi simultan pe mai multe website-uri cu nise diferite, lucru care poate deveni prea obositor la un moment dat. Din fericire, exista o serie de plug-in-uri pe care le poti folosi pentru a realiza diferite lucruri intr-un timp mai scurt, ceea ce inseamna mai mult timp dedicat promovarii. Daca nu stiai de existenta acestor plug-in-uri, iata care sunt acestea! Citeste articolul!

Affiliate marketing [Advertiseri] – Cum sa incepi un program de afiliere in 51 de pasi

Marketingul afiliat este un canal de promovare care ar trebui sa fie exploatat la maximum de catre oricine care detine o afacere in piata digitala. Mai ales, ca un program de marketing afiliat poate fi realizat cu o relativa usurinta printr-o retea de afiliere, cum este Profitshare! Iata un ghid cu pasii care ar trebui urmati atunci cand te-ai hotarat sa demarezi un program de afiliere! Deschide ghidul pentru Advertiser!

SEO – Advanced Web Ranking, despre versiunea cloud

Advanced Web Ranking este unul dintre cele cunoscute instrumente de SEO analytics, iar de ceva timp este disponibil si in varianta cloud. Articolul de azi prezinta avantajele si dezavantajele acestei versiuni fata de cea pentru desktop. Citeste articolul!

Strategii de marketing – Growth Hacking: cel mai nou concept din lumea digitala. Ce este si cum se realizeaza?

Cand pui cuvantul „growth” langa cuvantul „hack” apar imediat intrebari in mintea cititorului care incearca sa isi dea seama la ce se refera acest concept si cat de etica ar fi aceasta practica. E clar ca tine tot de performance. Dar cum? Este vorba despre un task al unui specialist de marketing sau al unui programator? Ghidul scris de Neil Patel (unul dintre cei mai cunoscuti specialisti internationali din online) raspunde la toate aceste itnrebari. Sa vedem despre ce este vorba!

 

Cat de relevante sunt pentru tine articolele de mai sus? Asteptam comentariile tale legate de acest articol si nu numai. Acestea ne vor ajuta sa il imbunatatim permanent!

Distribuie articolul pe:
TwitterFacebook
The following two tabs change content below.

Cauta:




Aboneaza-te la newsletter!

Adauga adresa ta de email pentru a primi recomandari & noutati Profitshare: